Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3468 kJ / 819 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 194 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25min
Rhabarber-Konfitüre
30min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Apfelmus
20min
Apfel-Kiwi-Konfitüre
30min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 30 min
Kiba-Gelee
25min
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40min
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1h 5min
Rohkost, gemischt
10 min
Birnenkonfitüre
20min
Hefegrundteig, süss
1 godz.