Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Weizenmehl Type 405 oder 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 340 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
-
Best of 2019 8 recept, Švýcarsko
-
Cookidoo® serviert 2021 10 recept, Německo
-
Damals. Heute. Für immer. 50 recept, Německo
-
Das Kochbuch 206 recept, Španělsko
-
Das Kochbuch 206 recept, Rakousko
-
Das Kochbuch 206 recept, Německo
-
Das Kochbuch 206 recept, Švýcarsko
-
Einfach. Selbst. Gemacht. 290 recept, Německo
Alternativní recepty
Körner-Bürli
12 Std.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Astra-Schrippen
2 Std. 50 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Mohn-Bürli
12 Std.
Ciabattabrötchen
1 Std. 50 Min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Bergisches Urbrot
17 godz.
Krustis
3 Std. 30 Min
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min