Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g Zucker
Hefeteig
- 140 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Streusel und Fertigstellung
- 220 g Mehl
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1940 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Schoko-Wickel nach Stollen Art
2 godz. 10 min
Dänische Hefeknoten
1 godz. 30 min
Mohnstriezel
2h 15min
Quark-Hefe-Taler
2h 15min
Nuss-Striezel
1 godz. 30 min
Nussschleifen
2h
Gefüllte Streuseltaler
2h 30min
Apfeltaschen
2h 40min
Puddingschnecken
2h
Puddingbrezel
2h 30min
Amerikaner
2h
Hefezupfbrot mit Zimt
2 godz. 10 min