Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 160 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 80 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 70 g de crème de whisky (voir "Conseil(s)")
- 1 pincée de sel
- 50 g de pépites de chocolat noir (voir "Variante(s)")
- 250 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1205.7 kJ / 288.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 27.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain blanc en cocotte
3h 15 min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Ciabatta italienne
3 Std. 40 Min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2u. 30min
Babka aux myrtilles
4h 50min
Brioche espagnole
2 Std. 45 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min