Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
2 ou 3 jours avant
- 1 c. à café de baies de genièvre
- 30 g de sucre en poudre
-
1
c. à café de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
nebo 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet) - 1 ½ c. à café de cardamome en poudre
- 600 g de pruneaux dénoyautés
- 200 g d'eau
- 120 g de vin rouge
- 220 g de beurre, coupé en morceaux
- 130 g de sucre de canne
- 2 œufs
- 120 g de lait entier
- 550 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
Le jour même
- 50 g de lait
- 200 g de sucre de canne
- 1 g d'extrait naturel d'amande amère
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3614.5 kJ / 860.3 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 135.6 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 287.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buns à la cannelle
3h 40min
Brioche tressée
4h
Bavarois ananas-pamplemousse
3 godz. 45 min
Charlotte aux fruits rouges, sans sucre et allégée en gras
1h 50 min
Bananes feuilletées au chocolat
2h
Brioche espagnole
2 Std. 45 Min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioches à la confiture de prunes
2h 20min
Cake marbré chocolat et courge
1h 45min
Gâteau aux poires et aux amandes
1h 50 min
Beignets à la crème pâtissière
4h 30 min