
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
2 ou 3 jours avant
- 1 c. à café de baies de genièvre
- 30 g de sucre en poudre
-
1
c. à café de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
nebo 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet) - 1 ½ c. à café de cardamome en poudre
- 600 g de pruneaux dénoyautés
- 200 g d'eau
- 120 g de vin rouge
- 220 g de beurre coupé en morceaux
- 130 g de sucre de canne
- 2 œufs
- 120 g de lait entier
- 550 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
Le jour même
- 50 g de lait
- 200 g de sucre de canne
- 1 g d'extrait naturel d'amande amère
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 860.3 kcal / 3614.5 kJ
- Protein
- 13.3 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 135.6 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Sodík
- 287.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne
1 godz. 25 min
Gâteau au potiron d'Halloween
4 godz.
Cobbler aux pommes
1 godz. 40 min
Bûche mandarine-sarrasin
13 godz. 15 min
Bûche banane-cacahuète
4 godz.
Moelleux à la clémentine
50 min
Tarte sucrée au potiron
1 godz. 40 min
Parfait au latte chaï
16 godz. 45 min
Gâteau aux trois laits
2 godz.
Moelleux noisettes-citron
1 godz. 5 min
Biscuits à la pâte d'amande
25 min
Gâteau aux poires
50 min