Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron vert non traité
- 5 g de menthe déshydratée
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 2 c. à soupe d'acide citrique
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert en poudre (volitelně)
- 1 ½ c. à soupe de rhum blanc
- quelques gouttes d'arôme naturel de menthe (volitelně)
- miel liquide, pour souder les demi-sphères
- eau gazeuse, pour le service
- rhum blanc, pour le service
- glaçons, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1030.8 kJ / 244.3 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1377.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30min
Minifocaccias noires fantaisies
2h 15min
Mille-feuille vanille, caramel et noix de pécan
13h 10min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1u. 20min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Brunch français
1h 30 min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40min
Onion rings
20min
Guimauves au chocolat
3u. 40min
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2u. 45min
Tarte au chocolat et confiture de lait
4u. 55min
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min