
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc
- 225 g de sucre en poudre
-
25
g de sirop de glucose
nebo 25 g de sucre en poudre - 75 g d'eau
La crème à la Passion
- 300 g de lait
- 200 g de jus de fruit de la Passion (10-12 fruits frais, filtrés)
- 40 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La finition
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire jaune en poudre
- 20 g de sirop de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 232.3 kcal / 975.9 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 7.1 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Sodík
- 162.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-éclairs à la framboise
3hod. 15min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1hod. 25min
Liqueur fraise-hugo
40min
Mini-forêts noires
1hod. 30min
Choux au thé matcha, cœur fruit de la Passion
2hod. 55min
Eclairs à l'orange
4hod. 25min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1hod. 20min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1hod. 50min
Macarons saveur mojito
26hod. 30min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4hod. 15min
Cupcakes pommes et caramel
40min
Macarons coco-chocolat blanc
5hod. 5min