Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc
- 225 g de sucre en poudre
-
25
g de sirop de glucose
nebo 25 g de sucre en poudre - 75 g d'eau
La crème à la Passion
- 300 g de lait
- 200 g de jus de fruit de la Passion (10-12 fruits frais, filtrés)
- 40 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La finition
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire jaune en poudre
- 20 g de sirop de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 975.9 kJ / 232.3 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 162.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Opéra
24 Std.
Paris-brest aux fraises
1h 45 min.
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Hamburger tex-mex
4h 25min
Miniburgers aux steaks épicés
3 Std. 45 Min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Paris-brest en bouchée
2h 35 min.
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 Std.
Gâteau "mille-feuilles" au praliné
2 Std. 15 Min
Burger au porc braisé
4 godz. 15 min