Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 5 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 1 citron jaune non traité (zeste râpé et jus)
- 380 g de farine de blé
- 8 g de sucre vanillé
- 20 g de levure chimique
- 230 g de lait
- 200 g d'huile de tournesol
Le glaçage
- 450 g de fromage à tartiner
- 75 g de yaourt nature
- 120 g de sucre en poudre
Le chocolat fondant
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de tournesol
- 35 oreillons d'abricot au sirop, en conserve, égouttés (env. 480 g poids net)
- 50 g d'amandes effilées
- 70 bonbons
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 88.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau au chocolat sans œuf
35min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Forêts-Noires individuelles
1 Std. 40 Min
Haricots frits
4h 10min
Croissants végétaliens à l'orange
3 Std. 20 Min
Gâteau aux épices et au chocolat
2h 10min
Gâteau aux amandes
1h
Biscuits écolier
20min
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Gâteau renversé à l’ananas
1h 15min
Cookies à la frangipane
45min
Galette des rois à la crème de noisettes
6 godz. 45 min