Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 131 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Cipolle al gratin
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Salsa appetitosa
10min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Salsa alla reggiana
15 min
Salsa turca
10min
Zucchine piccanti
55min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Salsa ai capperi
10min
Pollo alla birra bruna
3h