Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 131 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Acquacotta
50min
Confettura di fragole al balsamico
1 godz.
Salsa della nonna
3h 30min
Salsa alla reggiana
15 min
Aceto aromatizzato alla menta
20min
Aroma di capperi
4h 10min
Cipolle ripiene al prosciutto
1 godz.
Mousse di baccalà
45 min
Agliata verde
15 min
Salsa rubra
30 min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min