Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 131 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Zuppa di pane nero
30min
Aroma di capperi
4 Std. 10 Min
Pere al vino rosso
3h 20min
Salsa rubra
30min
Zuppa del nord
1h 10min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Salsa alla reggiana
15min
Salsa tartara
10 min
Salsa verde "Bagnet"
15min