Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 160 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di farro integrale
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe macinato (volitelně)
- 100 g di prosciutto cotto a fette
-
100
g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
nebo 100 g di scamorza a dadini (2x2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzette di finta sfoglia
45min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 λεπτ.
Focaccia di ceci con alici (senza glutine)
45min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1h
Panini dolci al farro con frutta secca
1h 15min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pizza alla farina di farro
2h 10 min
Focaccia ai cereali
2h 5 min