Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blaty bezowe
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 150 g daktyli, suszonych, bez pestek
- 6 białek
- 300 g cukru
- 20 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- ½ łyżeczki białego octu winnego
Krem
- 250 g śmietany, min. 30% tłuszczu, mocno schłodzonej
- 250 g sera mascarpone, mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 150 g masy kajmakowej, schłodzonej, podzielonej na kawałki
- orzechy włoskie, łuskane, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1482.6 kJ / 354.4 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 122.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Korzenny crème brulée
3 Std. 30 Min
Tiramisu
5h 20 min.
Semifreddo zabajone
13 Std.
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Suflety orzechowe
1h 30min
Krem śmietankowy z sosem z owoców leśnych
2 godz. 45 min
Tiramisu
5 godz. 25 min
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7 Std. 30 Min
Tort dacquoise
8 godz. 15 min
Tort bezowy z owocami
5 godz. 25 min
Sernik crème brûlée
10 godz. 15 min
Pavlova z truskawkami
8 godz. 45 min