Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 650 gramů vody
- 40 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 1 čajová lžička cukru
- 700 gramů bezlepkové mouky (viz Tip), plus extra na pomoučení
- 80 gramů řepkového oleje
- 1 čajová lžička soli
-
1
čajová lžička kyseliny citrónové
nebo 30 gramů citrónové šťávy
Kompletace pizzy
- 300 gramů rajčatové omáčky
- 1 cuketa, na plátky, pro oči
- 2 červené papriky, mini, na proužky, pro úsměv
- 5 - 6 gramů černých oliv, bez pecek, na plátky, pro oči
- 3 polévkové lžíce sterilované kukuřice, na zuby
- 1 mrkev, na plátky nebo trojúhelníky, pro nos
- 100 gramů mozzarelly, mini, napůl, na tváře
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mražené jogurtové kousky s jahodami
6h 10 min
Veganská baklava
2h 40min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1 Std. 15 Min
Makadamová očka
45min
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1 Std. 10 Min
Bezlepkové čokoládové kostky
50min
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40min
Kokosové muffiny (bez cukru)
40min
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10 Min
Banánová zmrzlina bez vajec a laktózy
20 Min
Univerzální bezlepkové těsto
35min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min