Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pudding
- 600 g Milch, 1,5 % Fett
- 35 g Zucker
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Speisestärke
Möhren-Mandel-Boden
- Butter zum Einfetten
- 260 g Mandeln
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 ½ TL Backpulver
- 70 g Maismehl
- 150 g Marzipan-Rohmasse
- Zuckerschrift, weiß
- Zuckerschrift, braun
Buttercreme und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Aprikosenkonfitüre, glatt gerührt
- 50 g Pistazien, gehackt
- 20 Dragee Eier (z. B. von Haribo), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1805 kJ / 431 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Marzipan-Mohn-Torte
5h
Bienenstich
2 Std. 40 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
4h
Spiegelei-Muffins
2h
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 Std.
Himbeer-Mousse-Torte
5 Std. 45 Min
Brombeer-Brownie-Happen
5h
Waldfrucht-Frischkäse-Torte
3 Std.
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6h 30min
Zimt-Weihnachtstorte
8 Std. 20 Min
Apfel-Tiramisu-Torte
9 godz. 30 min
Marzipan-Torte
5h