Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Emmentaler, in Stücken
- 20 g Öl
- 70 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 400 g Rosenkohl
- 500 g Kartoffeln, festkochend
- 200 g Sahne
- 200 g Milch
- 1 TL süßer Senf
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1828 kJ / 436 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25 min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 godz.
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1h 15min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2j
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1 godz.
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 godz.
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1h 10min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 godz.
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min