Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 20 g de cebolla
- 85 g de harina de trigo
- 500 g de leche
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de dados de beicon
- 100 g de guisantes congelados
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
Para rebozar y freír
- 200 g de pan rallado
- 2 - 3 huevos batidos
- aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 327 kJ / 78 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 149.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con chorizo
50min
Torrijas con leche condensada al vapor
1 godz. 20 min
Frijoles con chorizo
15min
Lentejas estofadas
3h
Lasaña boloñesa
1h 30min
Empanadas caprese
35min
Croquetas de espinacas con atún y pimiento morrón
11h
Cheesecakes con galleta caramelizada
4h 30min
Risotto con pera y gorgonzola
50min
Paté de anchoas
5 min
Lasaña boloñesa con setas
1h 45min
Risotto de setas
25min