Tarta gijonesa

Tarta gijonesa

3.6 21 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod.
8 raciones

Suroviny

  • 3 huevos
  • 120 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • 5 hojas de gelatina
  • 450 g de nata (35% de grasa)
  • 300 g de turrón de Jijona blando en trozos de 2 cm
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
  • 35 g de azúcar glas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 69.7 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 2646 kJ / 632 kcal
Tuk 46.2 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 21.5 g
Sacharidy 49.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...