Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮肉眼牛排(真空密封机版)
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
肉眼牛排 (每块约200-220克,1.5厘米厚)2 块
-
海盐 依个人口味调整2 小撮
-
现磨黑胡椒粉 依个人口味调整2 小撮
-
蒜头 压碎4 瓣
-
无盐黄油 室温软化10 克
-
新鲜百里香4 根
-
水1500 克
-
柠檬汁 鲜榨的30 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2055 mg
Protein
36.7 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sacharidy
17.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
美善品基础烹饪
25 recepty/-ů
Čína
Čína