sous-vide慢煮肉眼牛排(真空密封机版)

sous-vide慢煮肉眼牛排(真空密封机版)

5.0 12 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份

Suroviny

  • 肉眼牛排 (每块约200-220克,1.5厘米厚)
    2 块
  • 海盐 依个人口味调整
    2 小撮
  • 现磨黑胡椒粉 依个人口味调整
    2 小撮
  • 蒜头 压碎
    4 瓣
  • 无盐黄油 室温软化
    10 克
  • 新鲜百里香
    4 根
  • 1500 克
  • 柠檬汁 鲜榨的
    30 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2055 mg
Protein 36.7 g
Kalorie 1264 kJ / 302 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 4.4 g
Sacharidy 17.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...