Kompatibilní verze
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 545 g Wasser
- 50 g Butter, in Stücken
- 195 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Verarbeiten
- 50 g Speckwürfel
- 1 ¼ TL Salz
- 10 g Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- 10 g Petersilie, Blättchen abgezupft
- 80 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Emmentaler)
- 2 Eier (Größe M)
- 500 g Kartoffeln, mehlig, am Vortag gekocht, geschält in Stücken (siehe Tipp)
- 2 Eidotter
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 2 - 3 EL Butterschmalz, zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2599 kJ / 622 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 665 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 godz. 25 min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1 godz. 25 min
Sauerkrautstrudel
1h 40 min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2 Std.
Überbackene Speckknödel
1 Std. 30 Min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20 min