Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Palatschinkenteig
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 6 Eier
- 450 g Milch
- 150 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 2 Prisen Salz
Lachsfüllung
- 250 g Frischkäse
- 1 Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 400 g Räucherlachs, in Scheiben
Käsefüllung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g grüner Paprika, in Stücken
- 60 g getrocknete Paradeiser in Öl, abgetropft
- 300 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
Herstellung der Palatschinkenröllchen
- 10 TL Öl zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Schinkenfleckerl
1 godz.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Semmelknödel
50min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 godz. 20 min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Schinken-Käse-Kipferl
1 godz.
Eiaufstrich mit Topfen
10min