Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 425 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de lapin aux herbes
24óra
Terrine de campagne
4h 30min
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Baba au rhum
3 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24óra
Foie gras de canard
72 Std.
Sauce périgourdine
35 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min