Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 425 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce bordelaise
45 min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Terrine de campagne
25h 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Terrine de canard
24h
Foie gras de canard
72 godz.
Sauce périgourdine
35min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min