
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 425 kcal / 1749 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre d'escargot
10min
Terrine de campagne
25hod. 15min
Foie gras de canard
72hod.
Beurre d'anchois
1hod. 10min
Asperges sauce mousseline
1hod.
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2hod.
Baba au rhum
3hod.
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Saumon sauce gribiche
35min
Pâté en croûte
7hod. 45min
Rognons de veau sauce madère
20min