Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 425 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce à l'oseille
25 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Sauce aux câpres
30min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Sauce périgourdine
35 Min
Sauce armoricaine
1 Std.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min