Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone, très froid
- 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 996 kJ / 235 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Tarte aux framboises et au lemon curd
3h 50min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15 godz.
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Minipavlovas
3h 45min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min