
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture
- 250 g de crème liquide entière très froide
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone très froid
- 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 235 kcal / 996 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 65 g
Alternativní recepty
Petite pavlova à la rhubarbe
3hod. 20min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6hod.
Pavlova en verrine
14hod. 30min
Tarte au lemon curd et aux framboises
3hod. 20min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15hod.
Minipavlovas
3hod. 45min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12hod. 15min
Pavlova à l'ananas
3hod. 30min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14hod. 30min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2hod.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5hod. 30min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2hod. 45min