Pavlova aux fruits rouges
TM6 TM5 TM31

Pavlova aux fruits rouges

4.2 (132 hodnocení)

Suroviny

La meringue

  • 300 g de sucre en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 c. à café de jus de citron

La garniture

  • 250 g de crème liquide entière, très froide
  • 30 g de sucre en poudre
  • 100 g de mascarpone, très froid
  • 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
996 kJ / 235 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
65 g
Tuk
20 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty