Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le cercle
- 80 g de sucre glace
- 25 g de poudre d'amande
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 500 g d'eau
- 3 poires pelées, coupées en deux
- le jus d'1/2 citron jaune
La crème d'amande
- 80 g de beurre, en morceaux
- 80 g de sucre glace
- 80 g de poudre d'amande
- 2 œufs
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 1 c. à soupe de rhum
- quelques amandes effilées
- 2 c. à soupe de confiture d'abricots
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 10456 kJ / 2512 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 348 g
- Tuk
- 239 g
Alternativní recepty
Tarte aux fraises et noisettes
2 godz. 40 min
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Fraisier
15h
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30 min
Cake orange-pavot
1h
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Amandine aux abricots
1h 30 min
Tartelette fine aux pommes
3h
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Financiers à la framboise
25 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min