Kompatibilní verze
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de garbanzos secos
- 440 g de agua
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
500
g de filetes de huachinango, en bastones (2 cm x 5 cm)
nebo 500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm - 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza de castilla, pelado y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, solamente las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5073 kJ / 1211 kcal
- Protein
- 113 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 25 g
- Sodík
- 1943 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de papa y brócoli
40min
Lasaña light de calabacitas
1 Std.
Pasta a la boloñesa de hongos
20 Min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Croquetas de papa y lentejas
2h
Tortitas de pescado estilo tai
45min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Muffins de plátano y espinaca
30min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1 Std. 30 Min
Medallones vegetarianos
1 Std. 10 Min
Hot cakes de harina de avena
30min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40min