![Pan de frijol Pan de frijol](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/87908_2491-0-4715-4715.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de leche
- 400 g de frijoles cocidos, escurridos
- 15 g de azúcar
- 50 g de mantequilla
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 1 cucharadita de sal
- 450 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia de jitomate
1 godz.
Barritas de semillas de girasol
1 godz. 15 min
Pan de palomitas de maíz (sin gluten)
2h 15min
Ensalada rápida
10 menit
Pan de leche
2j 20 menit
Salsa de jitomate
40 min
El pastel
2h
Bollo vegano de jitomate deshidratado
1 godz.
Pan de elote
2h
Pastel de nueces
1 godz.
Pan plano con dip de hierbas y nueces
2h 35 min
Galletas de cacahuate
30 min