Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla cortada en medias lunas
- 150 g de espinaca
- 250 g de atún en aceite, escurrido
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, escurridos
- 1 cucharadita de mostaza
- limón, sólo el jugo
- 1 yema de huevo, batida
- cebollín picado para servir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2327 kJ / 554 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada cremosa de papas
40min
Pay de arroz con carne
1 Std. 15 Min
Moños de atún
30min
Sopa de cilantro
1h 20min
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1h 25min
Tortilla de arroz
1h
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45min
Huevos horneados con lentejas y salsa de queso de cabra
45min
Arroz al horno con calabacita y queso
50min
Tortas de papa alemanas
45min
Sopa de aprovechamiento
40min
Fetuccini a la crema
30min