Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de mimolette, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- 300 g d'oignons doux des Cévennes, en lamelles
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2343 kJ / 558 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 godz.
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Risotto crémeux au camembert
35min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Spaghetti o palmo
35min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min