Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de mimolette, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- 300 g d'oignons doux des Cévennes, en lamelles
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2343 kJ / 558 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Pâtes au gorgonzola
40min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Oignon farci croustillant
55min
Pâtes au pesto d'avocat
25 min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Chèvre-poivron
15min