Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de mimolette, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- 300 g d'oignons doux des Cévennes, en lamelles
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2343 kJ / 558 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 λεπτ.
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 λεπτ.
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 Min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20 phút
Pâtes au gorgonzola
40 λεπτ.
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 λεπτ.
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 Std. 15 Min