Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons d'1 cm env.
- 20 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.3 kJ / 326.8 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 333.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes aux crevettes et petits pois
45min
Pâtes au saumon, aneth et citron
40min
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Pommes de terre farcies au poulet et champignons
1h 5min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30min
Gratin dauphinois à la crème de céleri-rave et pavé de saumon
1h 15min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20min
Pâtes complètes aux crevettes
55min
Spaghetti saumon-brocoli
45min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min