Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons d'1 cm env.
- 20 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.3 kJ / 326.8 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 333.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgettes carbonara
35min
Penne à la crème de chou-fleur
1 godz.
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Riz aux champignons et chorizo
40min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Spaghetti saumon-brocoli
45min