Pâtes aux poireaux et champignons

Pâtes aux poireaux et champignons

3.1 142 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 150 g de blancs de poireau coupés en tronçons d'1 cm env.
  • 20 g d'huile d'olive
  • 950 g d'eau
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches type fusilli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 333.5 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 1371.3 kJ / 326.8 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 42.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...