Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons d'1 cm env.
- 20 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.3 kJ / 326.8 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 333.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Omelette au poulet tandoori
40min
Spaghetti saumon-brocoli
45 Min
Riz à la sauce tomate et au thon
30min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45 Min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Riz aux champignons et chorizo
40min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30min
Pâtes complètes aux crevettes
55 Min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min