Chocolat chaud des Incas

Chocolat chaud des Incas

4.8 99 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 tasses

Suroviny

  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
  • 1000 g de lait
  • 4 étoiles de badiane
  • 1 gousse de vanille fendue dans la longueur
  • 1 clou de girofle
  • 1 bâton de cannelle
  • 2 pincées de piment d'Espelette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tasse

Sodík 135.5 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1218 kJ / 293.2 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sacharidy 18.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...