Kompatibilní verze
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
170
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
nebo 170 g d'oignons rouges, coupés en quartiers - 130 - 150 g de carottes, coupées en rondelles (1-2 cm)
- 70 - 90 g de céleri branche, coupé en tronçons (0.5-1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 171 mg
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Rissoler des échalotes
20 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min