Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée (la veille)
- 85 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 120 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 1 œuf
- 40 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 210 g de farine de blé
Le crémeux citron vert, basilic et estragon (la veille ou 3 heures avant minimum)
- 100 g de jus de citron vert
- 80 g de jus de citron jaune
- 170 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 feuilles d'estragon frais
- 200 g de beurre doux, détaillé en cubes
- le zeste d'un citron vert non traité, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2476.4 kJ / 594.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 95.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2 godz.
Gnocchi de pommes de terre (sans œuf)
1 godz. 40 min
Pain plié méditerranéen sans gluten
1 godz. 15 min
Terrine de canard et poulet aux griottes
9h 30min
Pains longs noix de pécan et raisins
4 Std. 30 Min
Crêpes roses au houmous
35min
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30min
Eclair caramel-noisette
2 godz.
Tourte aux légumes et au tofu
1h 25min
Tiramisu au citron vert et à la mangue
3ωρ. 15 λεπτ.
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 Std.
Focaccia italienne
5h 10 min