Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů rýže
- 700 gramů vody
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 1 kostka masového bujónu
- 2 kusy vepřových kotlet
- 4 čajové lžičky grilovacího koření
- 300 gramů hříbků, v oleji
- 100 gramů cibule na proužky
- 50 gramů hladké mouky, na zahuštění omáčky
- 150 gramů mléka
- 1 bílého pepře, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3750 kJ / 896 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Sacharidy
- 100.65 g
- Tuk
- 29.05 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Vepřové maso s houbami na víně
1 godz. 50 min
Vepřové závitky s rýží
55 Min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Krůtí plátky na houbách
50 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Krůtí prsa s rýží
1h 5 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35 min