Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů rýže
- 700 gramů vody
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 1 kostka masového bujónu
- 2 kusy vepřových kotlet
- 4 čajové lžičky grilovacího koření
- 300 gramů hříbků, v oleji
- 100 gramů cibule na proužky
- 50 gramů hladké mouky, na zahuštění omáčky
- 150 gramů mléka
- 1 bílého pepře, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3750 kJ / 896 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Sacharidy
- 100.65 g
- Tuk
- 29.05 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 Std. 35 Min
Vepřové závitky s rýží
55min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 Min
Ražničí s bramborami
1 Std. 5 Min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Kuřecí závitky s bramborami
1 Std. 20 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Kuře na paprice s těstovinami
45 Min
Roštěnky s bramborami
1 Std. 20 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.