Zařízení & příslušenství
Pivní maso se šťouchanými bramborami
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů chleba cca 1 krajíc, na kousky
-
1 čajovou lžičku celého kmínu
-
500 gramů vepřového masa, bez kosti např. krkovice, na kostky
-
4 špetky soli
-
500 gramů piva světlého
-
600 gramů brambora na kousky (3 cm)
-
200 gramů cibule napůl
-
60 gramů másla
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30.1 g
Kalorie
2208 kJ /
527 kcal
Tuk
25.4 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
36.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12hod. 30min.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min.
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50min.
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1hod.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Katův šleh
35min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.