Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů brambor, na kousky
- 1 cibule, napůl
- ¼ citrónu bez kůry
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 2 vrchovaté polévkové lžíce škrobu
- 2 vejce
- 100 gramů slaniny, na kostičky
- 150 gramů kysaného zelí, okapaného
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexické fazole s krustou z polenty
1sa
Chlebová pivní polévka
30 min
Zeleninová bábovka
1 godz. 45 min
Brownies s rybízovým sorbetem
5hod.
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Hovězí na pivu
1 godz. 45 min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4hod. 10min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5 min
Bavorské knedlíčky do polévky
1sa
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30 min
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1h 20 min