Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů brambor, na kousky
- 1 cibule, napůl
- ¼ citrónu bez kůry
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 2 vrchovaté polévkové lžíce škrobu
- 2 vejce
- 100 gramů slaniny, na kostičky
- 150 gramů kysaného zelí, okapaného
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Zelné knedlíky
36min
Pomazánka z lilku
45 Min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Žádné hodnocení
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2 Std. 35 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Fenyklový digestiv
10 Min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 30 Min
Chlupaté knedlíky
1 godz. 5 min