Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
gramů krůtích plátků, tenkých (cca 10 x 15 cm)
nebo 600 gramů telecího masa, na tenké plátky (cca 10 x 15 cm) - 30 - 50 gramů hladké mouky
- 30 gramů másla
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 - 2 stroužky stroužky česneku, dle chuti, na plátky
-
70
gramů hříbků, sušených, předem namočených ve vlažné vodě po dobu 10 minut a řádně vyždímaných
nebo 200 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na plátky - 2 špetky soli, plus extra na osolení masa
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1284.5 kJ / 306.6 kcal
- Protein
- 39.6 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Čočka na kyselo
2h 55 min
Vepřové závitky s rýží
55min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Krůtí prsa s rýží
1h 5min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min