Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 420 gramů černých fazolí, celých, konzervovaných, možno s chilli nebo tomatovou omáčkou
- 20 gramů oleje
- 500 gramů vepřových kotlet, (4 kusy)
- 2 čajové lžičky soli
- 600 gramů vody
- 700 gramů brambor, nových, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, červené, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3539 kJ / 845 kcal
- Protein
- 55.9 g
- Sacharidy
- 82.9 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roštěnky s bramborami
1 godz. 20 min
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12 Std. 30 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1 godz. 10 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 godz. 20 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h