Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 420 gramů černých fazolí, celých, konzervovaných, možno s chilli nebo tomatovou omáčkou
- 20 gramů oleje
- 500 gramů vepřových kotlet, (4 kusy)
- 2 čajové lžičky soli
- 600 gramů vody
- 700 gramů brambor, nových, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, červené, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3539 kJ / 845 kcal
- Protein
- 55.9 g
- Sacharidy
- 82.9 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min
Vepřové závitky s rýží
55min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Kuřecí závitky s bramborami
1 Std. 20 Min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1hod.
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min
Roštěnky s bramborami
1 Std. 20 Min