Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 420 gramů černých fazolí, celých, konzervovaných, možno s chilli nebo tomatovou omáčkou
- 20 gramů oleje
- 500 gramů vepřových kotlet, (4 kusy)
- 2 čajové lžičky soli
- 600 gramů vody
- 700 gramů brambor, nových, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, červené, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3539 kJ / 845 kcal
- Protein
- 55.9 g
- Sacharidy
- 82.9 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Katův šleh
35 Min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 Min
Sladký koláč se špenátem, mrkví a pomerančovou šťávou
1h 3min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 godz. 20 min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1j
Kotleta s hříbky a rýží
55 Min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1j 10 menit
Vepřové kousky na zázvoru
25 menit
Fazolový guláš s klobásou
11 Std. 25 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1j
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1j