Zařízení & příslušenství
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 porce
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
420 gramů černých fazolí, celých, konzervovaných možno s chilli nebo tomatovou omáčkou
-
20 gramů oleje
-
500 gramů vepřových kotlet (4 kusy)
-
2 čajové lžičky soli
-
600 gramů vody
-
700 gramů brambor nových, na čtvrtky
-
50 gramů cibule červené, na kolečka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
55.9 g
Kalorie
3539 kJ /
845 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
82.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso v páře
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min.
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50min.
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min.
Vepřové kousky na zázvoru
25min.
Ražničí s bramborami
1hod. 5min.
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min.
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1hod. 15min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min.
Katův šleh
35min.