Zařízení & příslušenství
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů vody
-
700 gramů brambora ve slupce, na čtvrtky
-
12 kusů kuřecích paliček, s kůží
-
40 gramů sušených rajčat
-
120 gramů sýru eidamu 30% na kousky
-
80 gramů taveného sýru
-
250 gramů mléka
-
50 gramů žampiónů napůl
-
1 polévková lžíce másla
-
1 polévková lžíce hladká mouka
-
200 gramů zakysané smetany pokojové teploty
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
65.8 g
Kalorie
2969 kJ /
709 kcal
Tuk
37.2 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
29.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso v páře
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min.
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1hod.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Krůtí plátky na houbách
50min.
Ražničí s bramborami
1hod. 5min.
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50min.
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min.
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1hod.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min.
Krůtí prsa s rýží
1hod. 5min.