Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 gramů vody
- ½ rovné polévkové lžíce mořské soli, hrubě mleté
- 200 gramů těstovin, nudlí
- 250 gramů pórku, pouze bílé části, nakrájené na kolečka
- 10 gramů oleje
- 200 gramů mozzarelly, na kousky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 100 gramů vařené šunky, na kostičky
- 120 gramů crème fraîche
-
½
kostky zeleninového bujónu
nebo ½ vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 stonek čerstvé bazalky, nasekané na jemno (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2012 kJ / 479 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Čočka na kyselo
2h 55min
Těstoviny penne s houbami
35min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 phút
Smetanové brambory se špenátem
50min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Žlutá rýže s kuřetem
50min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min