Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čedaru
- 150 gramů jarní cibulky
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů brambor, oloupaných a nakrájených
- 400 gramů vody
- 330 gramů černého piva
- 1 špetka chilli koření
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 200 gramů mléka
- 400 gramů uzené vepřové klobásy, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1437 kJ / 344 kcal
- Protein
- 15.25 g
- Sacharidy
- 10.05 g
- Tuk
- 24.96 g
- Vláknina
- 1.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křenová polévka s bramborami
30min
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Kukuřičná krémová polévka
25 min
Chlebová polévka
25 min
Vinná marináda
Brak ocen
Arašídová polévka
40min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4 Std. 10 Min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min
Kuře na kari s olivami
50min
Cibulová polévka
1h 10min