Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čedaru
- 150 gramů jarní cibulky
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů brambor, oloupaných a nakrájených
- 400 gramů vody
- 330 gramů černého piva
- 1 špetka chilli koření
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 200 gramů mléka
- 400 gramů uzené vepřové klobásy, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1437 kJ / 344 kcal
- Protein
- 15.25 g
- Sacharidy
- 10.05 g
- Tuk
- 24.96 g
- Vláknina
- 1.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Žampiónová krémová polévka
20min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 Min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Lišková polévka
1h 40min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min
Pikantní fazolová polévka
11h
Špenátová polévka se smetanou
40min
Kmínová polévka s bramborami
30 Min