Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 135 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 600 g de poireaux (4 gros), coupés en tronçons
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 608 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté carottes, navets et chorizo
25 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Velours d'endive à l'orange
35 Min
Velouté de courgette et roquette
35 Min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 Min
Velouté d'endive
35 Min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 Min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 λεπτ.
Soupe gratinée de butternut et oignon
35 Min