Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 135 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 600 g de poireaux (4 gros), coupés en tronçons
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 608 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 Min
Soupe de tomates et courgettes
55 min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1 Std. 10 Min
Velouté de tomates à la crème
35min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté de courgette et roquette
35min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Velouté d'endive
35min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35min