Zařízení & příslušenství
長豆油揚粥
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
蘿蔔乾10 克
-
乾香菇 泡軟切條5 克
-
橄欖油10 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾100 克
-
水600 克
-
長豇豆 切段80 克
-
油豆腐 切條(約3公分)100 克
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.588 g
Kalorie
641 kJ /
153 kcal
Tuk
5.055 g
Vláknina
1.039 g
Sacharidy
21.261 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖呼呼湯粥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan