Zařízení & příslušenství
金沙栗南瓜
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
鹹蛋 去殼、蛋白蛋黃分開3 顆
-
米酒 泡蛋黃用20 克
-
水500 克
-
南瓜 去籽、切塊400 克
-
油20 克
-
新鮮香菜 (volitelně) 只取葉子,裝飾用1 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.5 g
Kalorie
1300 kJ /
311 kcal
Tuk
15.5 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan