Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil, frais
- 1 tomate (env. 50 g)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomates
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1335 mg
Alternativní recepty
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3 Std.
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25 min
Sauce béarnaise
20min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Mayonnaise
5min
Sauce béarnaise
15min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2h 15min
Sauce au poivre vert
20min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 min
Pain de viande
1 godz. 20 min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min