Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil, frais
- 1 tomate (env. 50 g)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomates
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1335 mg
Alternativní recepty
Filet de porc à la sauce moutarde
35 min
Sauce au poivre vert
20min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Carottes glacées au miel
30 min
Sauce béarnaise
20min
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Sauce béarnaise
20min
Mayonnaise
5min
Sauce béarnaise
15min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 min