
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g de cèpes séchés
- 30 g d'eau
- 100 g de champignons portobello, en gros morceaux
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en 2
- 120 g de vin blanc sec
- 200 g de bouillon de poule
- 125 g de crème, env. 18% M.G.
- 25 g de farine de blé
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Alternativní recepty
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45min
Sauce béchamel
15min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3hod. 40min
Sauce béarnaise
20min
Sauce au poivre vert
20min
Mousse au chocolat
3hod. 20min
Pâte à crêpe
1hod. 15min
Spaghetti carbonara
40min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1hod.
Purée de pomme de terre
50min
Pain de viande
1hod. 20min