Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pistou
- 10 g de parmesan
- 20 g de basilic frais
- 10 g de pignons de pin
- 3 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
La soupe
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 brins de persil plat frais
- 1 feuille de laurier frais
- 130 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en petits tronçons
- 160 g de courgette, coupée en dés
- 130 g de haricots rouges en conserve
- 130 g de flageolets en conserve
- 50 g de poivron rouge, en brunoise
- 1 tomate mûre, coupée en huit
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de coquillettes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1426 kJ / 341 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Soupe au pistou
40 Min
Soupe au pistou
1h 25min
Minestrone
45 Min
Soupe corse
13 Std. 15 Min
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Pompes à l'huile
3h
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Navettes
2 Std.
Panisses
30 Min
Rouille
10min
Anchoïade
15min