Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pistou
- 10 g de parmesan
- 20 g de basilic frais
- 10 g de pignons de pin
- 3 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
La soupe
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 brins de persil plat frais
- 1 feuille de laurier frais
- 130 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en petits tronçons
- 160 g de courgette, coupée en dés
- 130 g de haricots rouges en conserve
- 130 g de flageolets en conserve
- 50 g de poivron rouge, en brunoise
- 1 tomate mûre, coupée en huit
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de coquillettes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1426 kJ / 341 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Alouettes provençales
1h 30min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe au pistou
40 min
Soupe au pistou
1h 25 min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Pissaladière
3 Std.
Fougasse aux grattons
2h
Soupe corse
13u. 15min
Aïoli traditionnel
10min
Anchoïade
15min