Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho indien
2 Std.
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30 min
Gaspacho sucré-salé
5 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 menit
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min