Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 godz. 30 min
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30 min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho sucré-salé
5 Min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho de tomate
20 min