Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho tomates ananas
1 Std. 5 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho sucré-salé
5 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Gaspacho de tomate
20min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Mousse à l'avocat
15 Min