Zařízení & příslušenství
Brioche
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
16 slices
Suroviny
-
milk20 g
-
fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast20 g
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing170 g
-
egg yolk lightly beaten, for glazing1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
164.4 mg
Protein
5 g
Kalorie
871.1 kJ /
207.4 kcal
Tuk
11.1 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baguette
3hod. 45min.
Crème brûlée
7hod.
Buttermilk bread
2hod.
Chocolate ice cream
12hod.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min.
Potato cakes
45min.
Quiche Lorraine
45min.
Natural (plain) yoghurt
11hod. 10min.
Soft butter rolls
1hod. 50min.
Rustic bread
2hod.
Milk bread (Challah)
2hod. 20min.
Basic bread
1hod. 35min.