Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g milk
- 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour, plus extra for dusting
- 4 eggs
- 60 - 100 g sugar
- 1 tsp salt
- 170 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 871.1 kJ / 207.4 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 164.4 mg
Alternativní recepty
Buttermilk bread
2h
Focaccia
2h 5min
Baguette
3 godz. 45 min
Rustic bread
2h
Choux pastry
2h
Apple tart
1h
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Sultana, apple and custard pastries
2u. 40min
Soft butter rolls
1h 50 min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Basic bread
1h 35 min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35 min