Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Relleno y montaje
- 100 g de jamón cocido en lonchas o en trozos
- 200 g de queso ricota
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- harina para espolvorear
Crema de salvia
- agua para cocinar la pasta (aprox. 2 litros)
- 25 hojas de salvia fresca limpias y secas (y alguna más para decorar)
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada rasa de harina
- 300 g de nata
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 46.4 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1233.1 mg
Alternativní recepty
Huevos Benedict
30min
Ñoquis de patata
50min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Risotto
30min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1h 45min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1 godz.
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 godz.
Tortellini de carne en caldo
1 godz. 15 min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1 godz.
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50min
Strogonoff de shiitake
30min