油豆腐豆芽汤
TM6 TM5

油豆腐豆芽汤

4.1 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 去壳虾米
  • 200 克 新鲜黄豆芽
  • 20 克 油
  • 1 汤匙 生抽
  • 100 克 油豆腐 ,切小块
  • 600 克 水
  • 1 支 葱 ,切葱花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
609.8 kJ / 145.8 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
3.6 g
Tuk
10.4 g
Nasycený tuk
1.8 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
379.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty