油豆腐豆芽汤

油豆腐豆芽汤

4.1 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 去壳虾米
    30 克
  • 新鲜黄豆芽
    200 克
  • 20 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 油豆腐 切小块
    100 克
  • 600 克
  • 切葱花
    1 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 379.1 mg
Protein 10 g
Kalorie 609.8 kJ / 145.8 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 3.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...