Zařízení & příslušenství
油豆腐豆芽汤
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
去壳虾米30 克
-
新鲜黄豆芽200 克
-
油20 克
-
生抽1 汤匙
-
油豆腐 切小块100 克
-
水600 克
-
葱 切葱花1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
379.1 mg
Protein
10 g
Kalorie
609.8 kJ /
145.8 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
3.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
妈妈的家常菜
12 recepty/-ů
Čína
Čína