Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 1 cucharada de agua
- 20 g de avellanas tostadas (peladas)
Bizcocho
- 150 g de almendra molida
- 150 g de azúcar glas
- 4 claras de huevo
Crema de relleno
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 130 g de leche
- 20 g de maicena
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1597 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 47.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3hod.
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Trufas de tiramisú
1h
El brioche de Paco Torreblanca
9 godz.
Tarta de Santiago
1 godz. 10 min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Tronquitos de turrón
1 Std. 40 Min
Tarta San Marcos
4hod.
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Nata montada
10min