Pastel ruso con praliné de avellanas

Pastel ruso con praliné de avellanas

4.5 22 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 20min.
8 raciones

Suroviny

Praliné de avellanas
  • 50 g de azúcar
  • 1 cucharada de agua
  • 20 g de avellanas tostadas (peladas)
Bizcocho
  • 150 g de almendra molida
  • 150 g de azúcar glas
  • 4 claras de huevo
Crema de relleno
  • 60 g de azúcar
  • 3 yemas de huevo
  • 130 g de leche
  • 20 g de maicena
  • 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Montaje
  • 2 cucharadas de azúcar glas
  • 2 - 3 cucharadas de almendra laminada

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 47.2 mg
Protein 8.5 g
Kalorie 1597 kJ / 382 kcal
Tuk 21.3 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 39.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...