
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mazapán
- 250 g de azúcar glas
- 250 g de almendra molida
- 50 g de clara de huevo pasteurizada
Dulce de batata
- 300 g de batata con piel lavadas
- 150 g de azúcar
- 2 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- ½ palo de canela
Crema de yemas
- 100 g de yemas de huevo
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 15 g de maicena
Montaje y terminación
- 150 g de frutas confitadas variadas de 3 colores (rojo, verde y amarillo)
- 150 g de cabello de ángel
- 1 yema de huevo para pincelar
- 1 cucharada de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 187 kcal / 785 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Tuk
- 5.6 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 31.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almíbar básico
10min
Caballa en aceite
24hod. 50min
Cortadillos de cidra
1hod.
Hojaldrinas de naranja
2hod.
Naranja en almíbar de clavo
35min
Tortas blandas de anís
1hod. 20min
Naranjas confitadas
9hod. 20min
Marquesas
30min
Mantecados empolvados
2hod.
Tarta de naranja confitada
2hod. 30min
Tarta San Marcos
4hod.
Tortas de Alcázar
40min